Скочи на садржај
Home » O nama

O nama

BARNAK s.r. je firma fokusirana na proizvodnju i razvoj plastičnih ugradnih elemenata.

Ko smo mi

Samostalna radnja „BARNAK“ se nalazi u Staroj Pazovi nadomak Beograda. Naša primarna delatnost je proizvodnja plastičnih čepova za krajeve metalnih cevi, kao i ugradnih delova za metalnu galanteriju.
Pored toga u našem proizvodnom programu se nalaze i drugi sitni proizvodi od plastike namenjeni papirnoj industriji kao i drugim, ne manje bitnim, privrednim granama.

Upoznajte nas

O našoj ljubaznosti, korektnim odnosima … pričaju drugi, a mi se ponosimo našim višegodišnjim iskustvom, inovativnošću, kao i konstantnim napredovanjem, kako u pogledu kvaliteta, tako i velikom količinom stalnih kupaca. Naši proizvodi se nalaze, širom sveta, od Srbije, državama u okruženju, EU, Rusije … pa čak i u nekim Afričkim zemljama. Tražimo i ne plašimo se novih poslovnih izazova, jer je to način da se uverimo da naš kvalitet, a samim tim i proizvod, zaista vredi, kao i način da napredujemo i da pomeramo granice u inovativnosti. Takođe, jako nam je bitno, da Vas ne ograničavamo, već i Vama da omogućimo široku kreativnost na Vašim proizvodima..

Znamo šta želimo i šta vama treba

Konstantno napredovanje i osluškivanje tržišta, a pogotovo želja naših kupaca, dovelo je do toga, da proizvodimo prepoznatljive proizvode, visokog kvaliteta. Napredujemo i dalje, stvaramo i trudimo se svakodnevno da Vam pojednostavimo posao i ponudimo nešto novo. Zajednički je interes da naš proizvod bude što kvalitetniji, jer time direktno doprinosimo kvalitetu Vašeg proizvoda, a uvek nam je drago kad saznamo, da ste zahvaljujući nama kvalitet Vaših proizvoda, digli na još viši nivo

Kratka istorija …