Скочи на садржај
Home » Proizvodi na zahtev klijenta

Proizvodi na zahtev klijenta

Brza realizacija
od IDEJE do GOTOVOG PROIZVODA

Vreme koje je potrebno do finalizacije posla zavisi od mnoštva faktora, ali najčešće je povezano sa količinom proizvoda koji se izrađuju

Izrada na zahtev klijenta

Dobijate proizvod po vašim merama i vašim specifikacijama. U konsultaciji sa vama tražimo najoptimalnije rešenje koje će da zadovolji vaše zahteve.

Ukupna cena

Cena zavisi od mnogo faktora. Najčešće u kombinaciji od količine proizvoda koji su vam potrebni i složenosti predmeta ili alata. U konsultaciji sa nama sigurni smo da ćemo vam ponuditi najbolji mogući odnos cena/kvalitet.

Cena alata

Cena alata je bitan faktor, koji će svakako da utiče na cenu krajnjeg komada, pošto alati za brizganje nisu jeftini, cena se kreira na osnovu konstrukcije alata i toga da li želite kompletan alat ili postoji mogućnost izrade samo segmenata alata, što pojeftinjuje izradu.
Alat, u nekim slučajevima, može da bude i besplatan.

Vreme izrade

Vreme izrade svakako zavisi od količine proizvoda. Ali na vreme izrade takođe utiče i izrada alata, kao i dostupnost mašine na kojoj će predmeti da se brizgaju. Najkraći planirani rok je 20+ dana od dana potvrde.

Da li je skupo?

Ukoliko imate tržište i znate šta hoćete, onda NIJE SKUPO. Neki proizvodi mogu da budu iznenađujuće jeftini čak i u manjim količinama.

Relativno brzo vreme izrade alata

U zavisnosti od tipa proizvoda zavisi i vreme izrade samog alata

Od ideje do realizacije

Kako do novog proizvoda?

1. korak

2. korak

3. korak

4. korak

5. korak

6. korak

“Ne morate biti uspešni da biste počeli, ali morate početi da biste bili uspešni.”

Zig Ziglar