Скочи на садржај
Home » Ugradni plastični elementi za nameštaj i metalnu galanteriju

Ugradni plastični elementi za nameštaj i metalnu galanteriju

Kvalitet na prvom mestu

U ponudi imamo više od 200 standardnih ugradnih proizvoda namenjenih proizvodnji nameštaja i metalne galanterije (plastični čepovi, nivelacije, nogice, ručice, stopice … ), što nas čini jednim od najvećih proizvođača ovog tipa u Srbiji i regionu.

PNG serija proizvoda nas čini prepoznatljivim

Celu seriju odlikuje visok kvalitet, Višekomponentna izrada, dok je ugradnja jako jednostavna (samo par sekundi). Nema potrebe za naknadnom doradom (čišćenjem viška sastruganog materijala …)

Potpuna prilagodljivost

Plastični čepovi koriste se za zatvaranje krajeva standardnih metalnih cevi sa rasponom debljine zida cevi od čak 1,5 milimetar
Iako se standardno proizvode u crnoj boji, na zahtev naših klijenata možemo ih izraditi u bilo kojoj boji (pogledajte sliku)

PNG Čep u cev – ravni

Naši visokokvalitetni plastični čepovi za metalne cevi omogućavaju brzu i jednostavnu ugradnju.
Izrađeni su od kvalitetnih materijala. Unutrašnji deo čepova napravljen je od tvrdog polietilena HDPE, što im daje oblik i čvrstoću. Prsten na čepovima izrađen je od mekanog polietilena LDPE, što omogućava savršeno naleganje na kraj cevi, čak i ako cev nije pravilno odsečena. Naši čepovi se prilagođavaju nepravilnostima, čime olakšavaju svaku montažu.

PNG Čep u cev – polukružni

Naši čepovi su idealni za cevi koje su postavljene pod određenim uglom u odnosu na površinu na kojoj se nalaze.
Postavljanje čepa je izuzetno jednostavno i traje samo nekoliko sekundi. Unutrašnji deo čepa izrađen je od tvrdog polietilena HDPE, što mu daje oblik i čvrstoću, dok je prsten napravljen od veoma mekanog polietilena LDPE.

PNG Čep u cev – sa navojem

Naši čepovi se ističu brzom i jednostavnom ugradnjom, a kvalitet je naša glavna odlika. Unutrašnji deo čepova izrađen je od PS materijala koji je otporan na udarce, pružajući im oblik, čvrstoću i dodatnu otpornost. Takođe, u unutrašnjem delu čepova nalazi se čelični navoj. Prsten na čepovima je napravljen od mekanog polietilena LDPE, omogućavajući savršeno naleganje na kraj cevi.

PNG Čep u cev – nivelacija

Naši čepovi za nivelaciju su namenjeni za podešavanje visine pojedinih delova ili celih sklopova proizvoda na kojima se primenjuju. određenim uglom u odnosu na površinu na kojoj se nalaze. Montaža je izuzetno jednostavna i traje samo nekoliko sekundi. Izrađeni su od kvalitetnih materijala, uključujući PS i LDPE, a poseduju i čelični navoj.

PNG Čep u cev – nivelacija special

Naši čepovi su savršeni za podešavanje visine cevi koje stoje pod određenim uglom u odnosu na površinu na kojoj se nalaze. Postavljanje čepa je izuzetno jednostavno i traje samo nekoliko sekundi. Unutrašnji deo čepa izrađen je od tvrdog polietilena HDPE, što mu daje oblik i čvrstoću. Prsten na čepovima napravljen je od veoma mekanog polietilena LDPE. Osim toga, naši čepovi sastoje se od tri dela i četiri vrste materijala, što dodatno potvrđuje njihov kvalitet. Nogica čepova ima veću nosivost i duže vreme habanja. Takođe, nudimo i podmetače za širi oslonac.

Nogice PNGfi30M8 – Nogica sa podesivim uglom nagiba

Svakodnevno ih srećete, a ne znate da su upravo od nas!

Standardne
nogice

Nogice
polukružne

Da li koristite ručke-zatezače?

Neki od modela su upravo ono što vam treba, a svi ostali mogu da se prilagode vašim potrebama!

Može li jednostavnije?

Upravo ono što ste puno puta tražili. Prekrijte duže navoje u potpunosti.
Zaštitne kape za navoj, koji su ujedno i zatezači sa automatski podesivom visinom kape.

SARAĐUJMO!

1.

Learn more →

2.

Learn more →

3.

Learn more →

Očekujemo vas

Nadamo se da ste spremni da započnete uspešnu dugoročnu saradnju sa nama uz sve benefite koje pružamo našim vernim saradnicima.